Asukkaaksi Otokylään

Vuokrasopimus

Vuokrasopimukseen, laskuihin ja autopaikkoihin liittyvät asiat hoidetaan Otokylän toimistossa. Myös huoneistojen avaimet luovutetaan toimistolta.

Vuokrasopimus lähetetään sinulle sähköpostiin, jonka voit  tulostaa ja allekirjoittaa, lähettää sen sitten meille takaisin..

Vuokrasopimuksen liitteeksi tarvitsemme jokaiselta asukkaalta viimeisen vahvistetun verotustodistuksen, läsnäolotodistuksen koululta sekä tulotodistuksen. Mikäli toinen puolisoista ei ole opiskelija, tarvitsemme häneltä tulotodistuksen. Liitteistä Oulun kaupunki tarkistaa, ettei asukasvalinnoissamme ole varallisuusrajan ylittäviä henkilöitä. Varallisuusraja on yhdeltä hengeltä 34 000 € ja kahdelta hengeltä 43 000 €.

Asunnon vuokra ja siinä asuvien asukkaiden tiedot näkyvät talonkirjaotteessa. Jos tarvitset lisää otteita, niitä voi hakea Otokylän toimistolta.

Vakuusmaksu ja vuokra

Laskun vakuusmaksusta saa vuokrasopimuksen allekirjoituksen yhteydessä. Eräpäivä on noin viikko vuokrasopimuksen alkamisesta.

Vuokralasku tehdään aina seuraavaan helmikuuhun asti. Laskussa on erittelyn vuokran määrästä ja muista maksuista sekä kunkin kuun eräpäivän. Jos lasku menee hukkaan, voi uuden tulla hakemaan  toimistolta.

Jos sinulla tulee hankaluuksia vuokranmaksun kanssa, otathan yhteyttä meihin hyvissä ajoin, niin sovitaan asioista.