Usein kysyttyä

Kuinka kauan hakemukseni on voimassa?

Hakemus on voimassa 3 kuukautta.

Onko teidän asunnot tarkoitettu vain Amk:n opiskelijoille?

Amk:n opiskelijoiden hakemukset ovat etusijalla asuntoihimme, mutta muiden opiskelijoiden hakemukset ovat myös tervetulleita.

Miten  saan opiskelupaikan saatuani tiedon vapaista asunnoista?

Vahvistuksen opiskelupaikasta saatuasi, soita mahdollisimman pian toimistollemme, niin kerromme sinulle asuntotilanteestamme. Nopeimmin saat tiedon soittamalla. Olethan muistanut laittaa hakemuksen ennen yhteydenottoasi.

Saako huoneistoihin ottaa lemmikkejä?

Kyllä saa.

Kuinka kauan saan Otokylässä asua valmistuttuani?

Asunnot ovat tarkoitettu vain opiskelijoille. Eli kun valmistut, sinun tulisi muuttaa pois asunnosta viimeistään seuraavan heinäkuun loppuun mennessä. Sinun tulee vain muistaa kuukauden irtisanomisaika. Poikkeuksena on Viestikatu 10:n kohde, jossa voi asua myös valmistumisen jälkeen. Valmistumisesi lähestyessä voit laittaa meille hakemuksen, mikäli olet kiinnostunut Viestikadun asunnoista.

Saanko asentaa itse astianpesukoneen asuntooni?

Astianpesukoneen saa asentaa itse,  asianmukaisesti, valmistajan ohjeita noudattaen. Koneen alle on laitettava turvakaukalo.Kotivakuutus ei korvaa asennusvirheistä johtuvia vahinkoja. Jos olet epävarma koneen asentamisesta, ota yhteyttä LVI-Palvelu Pitkälä Oy  p. 040-592 8000. He laskuttavat sinua, mikäli tarvitset apua koneen asennuksessa.